Vang Vieng
Vang Vieng

Vang Vieng

Vang Vieng is gelegen in de provincie Vientiane (gelijknamig aan de hoofdstad van Laos) en ligt op zo’n 160KM van de gelijknamige plaats af. Door middel van een mini busje kun je naar Vang Vieng reizen en je doet hier gemiddeld zo’n 3-4 uur afhankelijk van het type vervoer. De reis gaat door een prachtig berg landschap. In Vang Vieng kun je genieten van de natuur, het tuben in de Nam Song (populair bij backpackers) en de watervallen. Ook het bezoeken van de Blue Lagoon is een populaire activiteit in Vang Vieng.

De reis naar Vang Vieng per mini bus

Nachtleven Vang Vieng

Vang Vieng staat ook bekend om het nachtleven en daar wordt door backpackers vaak met plezier gebruik van gemaakt. Je kunt er tot laat in de nacht feesten met andere reizigers. Het nachtleven bestaat uit enkele bars en enkele disco’s. In het weekend is er een Jungle Party waar je per tuktuk naar toe kunt gaan. Een leuke ervaring en gezellige plaats om lekker te feesten in Vang Vieng.

Foto’s Vang Vieng

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>